Bericht versturen
Shanghai Lina Medical Device Technology Co., Ltd.
producten
producten
Huis > producten > Tumor Marker-testen > Vroege detectie van leverkanker met AFP-testcassette AFP-P11 Tumor Marker-bloedtest

Vroege detectie van leverkanker met AFP-testcassette AFP-P11 Tumor Marker-bloedtest

Productdetails

Plaats van herkomst: China

Merknaam: Lysun

Certificering: CE

Modelnummer: Afp-P11

Betaling & het Verschepen Termijnen

Betalingscondities: D/A, L/C, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:

AFP-testcassette AFP-P11

,

AFP-P11 tumormarkerbloedtest

,

vroege detectie van leverkanker AFP-test

Product:
AFP-test
Kat. Nr.:
Afp-P11
Formaat:
cassette
Norm:
25pcs
Specimen:
Serum/Plasma
Product:
AFP-test
Kat. Nr.:
Afp-P11
Formaat:
cassette
Norm:
25pcs
Specimen:
Serum/Plasma
Vroege detectie van leverkanker met AFP-testcassette AFP-P11 Tumor Marker-bloedtest

Vroege detectie van leverkanker met AFP-testcassette AFP-P11-tumormarkertests

Product beschrijving:

AFP (alfa-fetoproteïne) is een tumormarker die gewoonlijk wordt gebruikt voor de detectie en monitoring van leverkanker.De AFP-testcassette is een eenvoudige en snelle methode om het niveau van AFP in serum- of plasmamonsters te meten.

Deze test is vooral nuttig voor personen met een hoger risico op het ontwikkelen van leverkanker, zoals mensen met chronische hepatitis B- of C-infecties, cirrose of een familiegeschiedenis van leverkanker.Vroege detectie van leverkanker is cruciaal voor betere behandelingsresultaten en verbeterde overlevingskansen.

De AFP-testcassette is ontworpen voor eenvoudig en nauwkeurig gebruik, met duidelijke resultaten die binnen enkele minuten zichtbaar zijn.Het is een kosteneffectieve en efficiënte methode voor routinematige monitoring van AFP-niveaus bij patiënten met een risico op leverkanker.

Als u vermoedt dat u risico loopt op leverkanker of een familiegeschiedenis van de ziekte heeft, overleg dan met uw zorgverlener of een AFP-test geschikt voor u is.Vroegtijdige opsporing door regelmatige controle met de AFP-testcassette kan helpen zorgen voor een snelle behandeling en betere resultaten.


 

deze voorwaarde.Vroege detectie van leverkanker met AFP-testcassette AFP-P11 Tumor Marker-bloedtest 0Vroege detectie van leverkanker met AFP-testcassette AFP-P11 Tumor Marker-bloedtest 1