Bericht versturen
Shanghai Lina Medical Device Technology Co., Ltd.
producten
producten
Huis > producten > Vruchtbaarheidstester > 25mIU/Ml HCG-zwangerschapsteststripkit in urine voor serum

25mIU/Ml HCG-zwangerschapsteststripkit in urine voor serum

Productdetails

Plaats van herkomst: China

Merknaam: Lysun

Certificering: CE

Modelnummer: Hcg-P11

Betaling & het Verschepen Termijnen

Betalingscondities: D/A, L/C, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:

25mIU/ml hcg zwangerschapsteststrip

,

25mIU/ml hcg urinetest

,

25mIU/ml hcg zwangerschapstestkit

Product:
hcg test
Kat. Nr.:
Hcg-P11
Formaat:
Strook
Norm:
50pcs
Specimen:
serum
Gevoeligheid:
25mIU/ml
Product:
hcg test
Kat. Nr.:
Hcg-P11
Formaat:
Strook
Norm:
50pcs
Specimen:
serum
Gevoeligheid:
25mIU/ml
25mIU/Ml HCG-zwangerschapsteststripkit in urine voor serum

HCG-teststrip voor serum: detecteer zwangerschap vroeg en nauwkeurig HCG-P1

Product beschrijving:

De HCG-teststrip voor serum is een betrouwbaar en handig diagnostisch hulpmiddel dat wordt gebruikt om zwangerschap vroeg en nauwkeurig te detecteren.De strip heeft een gevoeligheid van 25mIU/ml, wat betekent dat het zeer lage niveaus van het hormoon humaan choriongonadotrofine (HCG) in serummonsters kan detecteren.

Het HCG-hormoon wordt geproduceerd door de zich ontwikkelende placenta bij zwangere vrouwen en de aanwezigheid ervan in serum of urine is een betrouwbare indicator van zwangerschap.De HCG-teststrip is ontworpen om specifiek HCG in serummonsters te detecteren en levert snelle en nauwkeurige resultaten in slechts enkele minuten.

Deze teststrip is eenvoudig in gebruik en wordt geleverd in een standaardverpakking van 50 stuks.De strip heeft een duidelijk en gemakkelijk leesbaar resultatenvenster en de resultaten zijn binnen enkele minuten beschikbaar.De HCG-teststrip is een uitstekende keuze voor zorgprofessionals, laboratoria en vrouwen die hun zwangerschap vroegtijdig willen bevestigen.

Kortom, de HCG-teststrip voor serum is een betrouwbaar en effectief diagnostisch hulpmiddel voor vroege detectie van zwangerschap.Het is een kosteneffectieve oplossing voor zorgverleners en vrouwen die hun zwangerschap vroeg en nauwkeurig willen bevestigen.Met zijn hoge gevoeligheid en gebruiksgemak is de HCG-teststrip een uitstekende keuze voor elk laboratorium of elke kliniek.


 

deze voorwaarde.25mIU/Ml HCG-zwangerschapsteststripkit in urine voor serum 025mIU/Ml HCG-zwangerschapsteststripkit in urine voor serum 1