Bericht versturen
Shanghai Lina Medical Device Technology Co., Ltd.
producten
producten
Huis > producten > Multidrugtests > CE 2-12 Items DOA Multi Drug Tests Snel Screen Cup

CE 2-12 Items DOA Multi Drug Tests Snel Screen Cup

Productdetails

Plaats van herkomst: China

Merknaam: Lysun

Certificering: CE

Modelnummer: DOAC- (102-112)

Betaling & het Verschepen Termijnen

Betalingscondities: D/A, L/C, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:

DOA Multi Drug Tests

,

2-12 Artikelen DOA Multi Drug Test

,

CE doa multi drug screening test

Product:
Multi de Drugtest van DOA
Kat. Nr.:
DOAC- (102-112)
Formaat:
Kop
Testpunten:
2-12 punten
Specimen:
Urine
Gevoeligheid:
veranderlijk
Product:
Multi de Drugtest van DOA
Kat. Nr.:
DOAC- (102-112)
Formaat:
Kop
Testpunten:
2-12 punten
Specimen:
Urine
Gevoeligheid:
veranderlijk
CE 2-12 Items DOA Multi Drug Tests Snel Screen Cup

Multi-drugstests Snel screenen op meerdere medicijnen met DOA Multi-Drug Test Cup DOAC-(102-112)
 

Product Introductie:

DOA Multi-Drug Test Cup is een snelle, gebruiksvriendelijke en betrouwbare testoplossing die is ontworpen om meerdere medicijnen in urinemonsters te detecteren.Het bekerformaat is een complete drugstestkit die het verzamelen en testen van monsters in één apparaat integreert, waardoor het testproces gemakkelijker en vertrouwelijker wordt.

DOA Multi-Drug Test Cup is verkrijgbaar in configuraties van 2-12 testitems, waarbij elk testitem overeenkomt met een specifiek medicijn.De gevoeligheid van de test varieert van standaard tot hoog, waardoor nauwkeurige resultaten worden gegarandeerd, zelfs bij lage niveaus van medicijnaanwezigheid.Het ontwerp van de testbeker zorgt voor snelle resultaten in slechts 5 minuten, waardoor zorgverleners en werkgevers snel weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

Het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van de DOA Multi-Drug Test Cup maken het een ideale testoplossing voor medische voorzieningen, revalidatiecentra en werkplekken.De bekers zijn gemakkelijk op te bergen en te vervoeren, waardoor ze een handige optie zijn voor drugstesten ter plaatse.

Concluderend, DOA Multi-Drug Test Cup is een efficiënte, betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor het screenen van meerdere medicijnen in urinemonsters.Het vereenvoudigt het testproces en biedt nauwkeurige resultaten, waardoor het een waardevol hulpmiddel is voor zowel zorgprofessionals als werkgevers.

CE 2-12 Items DOA Multi Drug Tests Snel Screen Cup 0CE 2-12 Items DOA Multi Drug Tests Snel Screen Cup 1CE 2-12 Items DOA Multi Drug Tests Snel Screen Cup 2