Bericht versturen
Shanghai Lina Medical Device Technology Co., Ltd.
Shanghai Lina Medical Device Technology Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Bedrijfprofiel
Huis >
Shanghai Lina Medical Device Technology Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Ongeveer ons
Contacten
Contacten: Mrs. Lina
Fax:
Contact nu
Post ons

Shanghai Lina Medical Device Technology Co., Ltd.

Shanghai Lina Medical Device Technology Co., Ltd.
Shanghai Lina Medical Device Technology Co., Ltd.
Shanghai Lina Medical Device Technology Co., Ltd.
Bedrijfdetails

Huizhu LinaMedical is een hightech biofarmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van IVD-reagentia en aanverwante instrumenten.

 

De meeste van onze R&D-teamleden hebben meer dan 8 jaar ervaring in POCT-productontwikkeling.Ze hebben onze producten al met succes geoptimaliseerd en werken efficiënt aan nieuwe productontwikkelingsprojecten.

Production equipment

 

Momenteel richten we ons voornamelijk op twee onderzoeksgebieden: gezondheidsbeheer voor chronische ziekten en instant-diagnostische reagentia, ze worden veel gebruikt op het gebied van zelftest, klinische biochemie en immunologie. De belangrijkste producten zijn als volgt:

• Bloedglucosemeters

• Bloedglucose-urinezuurmeter

• Hemoglobinemeter

• Bloedlipidenanalysemeter (totaal cholesterol, high-density lipoproteïne-cholesterol, triglyceriden)

• Nierfunctieanalysemeter (creatinine, urinezuur, ureum)

• Meter voor droge biochemische analyse (TC, HDL, TG, CR, UA, UR)

• Detectie van infectieziekten (inclusief COVID-19-detectieproducten)

• Drugsmisbruik

• Vruchtbaarheid

• Tumormarker

• Detectie van hartmarkers

 

Als professionele fabrikant en dienstverlener in de IVD-industrie speelt "Huizhu" een belangrijke rol op het gebied van biochemie en immunologie voor zowel thuisgebruik als klinisch gebruik.Huizhu”heeft de EN ISO 13485:2016 kwaliteitsmanagementsysteemcertificering doorstaan.Relevante IVD-producten hebben de EU CE-certificering verkregen.

Huizhu”krijgt van het Chinese Ministerie van Handel een lidmaatschap van de "witte lijst" voor de export van anti-epidemische producten.Momenteel,Huizhu”COVID-19 Antigen Rapid Test Device is in veel landen geregistreerd, waaronder Duitsland, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Slowakije, Tsjechië, Indonesië, Thailand, Maleisië enz., en heeft de klinische validatie doorstaan ​​in een nationaal laboratorium in Duitsland, Zwitserland, Maleisië, enz. De producten vertonen goede prestaties in gevoeligheid en specificiteit in vergelijking met toonaangevende producten en zijn geëxporteerd naar meer dan 30 landen en regio's.

Geschiedenis

Onze geschiedenis

Shanghai Lina Medical Device Technology Co., Ltd. is een hightech onderneming die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van medische hulpmiddelen.Vasthoudend aan het concept van "het verbeteren van de efficiëntie voor artsen en het creëren van waarde voor patiënten", heeft het bedrijf een onderzoeks- en ontwikkelingsbasis van medische apparaten opgezet met orale digitalisering als kern, en bedient het de wereldwijde orale markt met toonaangevende innovatieve producten.

Ons Team

Het hoofdkantoor en het R&D-centrum van het bedrijf zijn gevestigd in Zhangjiang Science City, Shanghai, China, en een productie- en operatiecentrum is opgezet in Ziyang High-tech Zone, Sichuan, China's "Tooth Valley".De productiebasis van het bedrijf hanteert hoogwaardige cleanrooms en strikte productie- en kwaliteitscontroleprocedures om de stabiliteit, consistentie en robuustheid van producten te waarborgen.